Požari na Braču i u okolici Sinja

 U vremenu od 15. do 16. studenog 2011.godine u mjestu Supetar na otoku Braču došlo je do izbijanja požara na vanjskom pultu jednog ugostiteljskog objekta. Utvrđena je osnovana sumnja da je požar izazvan otvorenim plamenom ili žarom. U tijeku je daljnje kriminalističko istraživanje poradi utvrđivanja svih relevantnih okolnosti za navedeni događaj. Tijekom jučerašnjeg dana u jutarnjim satima izbio je požar na planini Dinara u okolici Sinja u kojem je izgorjelo oko 150 ha suhe trave i niskog raslinja.

 

U vremenu od 15. do 16. studenog 2011.godine u mjestu Supetar na otoku Braču došlo je do izbijanja požara na vanjskom pultu jednog ugostiteljskog objekta. Utvrđena je osnovana sumnja da je požar izazvan otvorenim plamenom ili žarom. U tijeku je daljnje kriminalističko istraživanje poradi utvrđivanja svih relevantnih okolnosti za navedeni događaj.

 

Tijekom jučerašnjeg dana u jutarnjim satima izbio je požar na planini Dinara u okolici Sinja u kojem je izgorjelo oko 150 ha suhe trave i niskog raslinja.



Stranica