Požari

 Jučer je na otoku Hvaru, u mjestu Vrbanj, 62-godišnjak spaljivao grane u svom masliniku, kojom prilikom mu je, usred vjetra, vatra izmakla kontroli. Tom prilikom je opožareno oko 1.000 m² prizemnog sloja borove šume. Protiv 62-godišnjaka je podnesen Obvezni prekršajni nalog. Isto jučer je izbilo više požara na području Kaštela, Omiša, Sinja i Solina, u kojima je gorjela suha trava i nisko raslinje. Nije nastupila materijalna šteta. U požaru na području Dicma izbio je požar na deponiju smeća, kojom prilikom je opožarena manja površina. Jučer je obavljen očevid na otoku Drvenik Mali, predio Borak, a na kojem je dana 14.10.2011.godine, izbio požar. Utvrđena je osnovana sumnja da je do požara došlo uslijed otvorenog plamena ili žara. Na opožarenoj površini od 4.500 m² djelomično su izgorjele dvije manje ostave i jedna drvena baraka s raznim materijalom. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena.

 

Jučer je na otoku Hvaru, u mjestu Vrbanj, 62-godišnjak spaljivao grane u svom masliniku, kojom prilikom mu je, usred vjetra, vatra izmakla kontroli. Tom prilikom je opožareno oko 1.000 m²prizemnog sloja borove šume. Protiv 62-godišnjaka je podnesen Obvezni prekršajni nalog.

Isto jučer je izbilo više požara na području Kaštela, Omiša, Sinja i Solina, u kojima je gorjela suha trava i nisko raslinje. Nije nastupila materijalna šteta. U požaru na području Dicma izbio je požar na deponiju smeća, kojom prilikom je opožarena manja površina.

Jučer je obavljen očevid na otoku Drvenik Mali, predio Borak, a na kojem je dana 14.10.2011.godine, izbio požar. Utvrđena je osnovana sumnja da je do požara došlo uslijed otvorenog plamena ili žara. Na opožarenoj površini od 4.500 m² djelomično su izgorjele dvije manje ostave i jedna drvena baraka s raznim materijalom. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena.



Stranica