Požari

Jučer je izvršen očevid požara u mjestu Tučepi kod Makarske, te je utvrđeno da je uzrok požara otvoreni plamen ili žar. U požaru je izgorjelo oko 40 ha suhe trave i niskog raslinja, masline i električni drveni stupovi. Ujedno, jučerašnjeg dana je izbio požar na planini Biokovo, predio „Prisika“, na nepristupačnom terenu, gdje gori nisko raslinje. Jučer su izbila dva požara i na području grada Splita, u mjestu Sirotkovići. Na jednom mjestu je opožareno je 12 ha niskog raslinja i visoke borove šume, te dio maslinika, dok je na drugom mjestu opožareno 5 ha suhe trave i borovine. Oba požara su lokalizirana. Slijedi obavljanje očevida. Na užem splitskom području, točnije na predjelu Vilar, lokaliziran je požar u kojem je opožareno oko 150 ha mlade borove šume i niskog raslinja.

 

Jučer je izvršen očevid požara u mjestu Tučepi kod Makarske, te je utvrđeno da je uzrok požara otvoreni plamen ili žar. U požaru je izgorjelo oko 40 hasuhe trave i niskog raslinja, masline i električni drveni stupovi.  

Ujedno, jučerašnjeg dana je izbio požar na planini Biokovo, predio „Prisika“, na nepristupačnom terenu, gdje gori nisko raslinje.   

 

Jučer su izbila dva požara i na području grada Splita,u mjestu Sirotkovići. Na jednom mjestu je opožareno je 12 haniskog raslinja i visoke borove šume, te dio maslinika, dok je na drugom mjestu opožareno 5 hasuhe trave i borovine. Oba požara su lokalizirana. Slijedi obavljanje očevida.

 

Na užem splitskom području, točnije na predjelu Vilar, lokaliziran je požar u kojem je opožareno oko 150 ha mlade borove šume i niskog raslinja.



Stranica