Požari

Jučer oko 12.00 sati, u mjestu Grljevac, najvjerojatnije uslijed otvorenog plamena ili žara izbio je požar. Na opožarenoj površini od 3.000 m² oštećeno je više stabala i jedan drveni stup ulične rasvjete. Materijalna šteta naknadno će se utvrditi.  Jučer oko 13.30 sati, pod još neutvrđenim okolnostima došlo je do izbijanja požara u mjestu Žrnovnica predio „Dvori“, a kojeg je osim zemaljskih snaga gasio jedan helikopter. U požaru je u potpunosti ugašen u 16.10 sati. Gorjelo je samoniklo raslinje i borova šuma. Slijedi očevid u cilju utvrđivanja uzroka požara i materijalne štete.   

 

Jučer  oko 12.00 sati, u mjestu Grljevac, najvjerojatnije  uslijed otvorenog plamena ili žara izbio je požar. Na opožarenoj površini od 3.000 m²oštećeno je više stabala  i jedan drveni stup ulične rasvjete.  Materijalna šteta naknadno će se  utvrditi.

 Jučer oko 13.30 sati, pod još neutvrđenim okolnostima došlo je do izbijanja požara u mjestu Žrnovnica predio „Dvori“, a kojeg je osim zemaljskih snaga gasio jedan helikopter. U požaru je u potpunosti ugašen u 16.10 sati. Gorjelo je samoniklo raslinje i borova šuma. Slijedi očevid u cilju utvrđivanja uzroka požara i materijalne štete.



Stranica