Posjet slovenskog policijskog atašea Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj

  • Slika /PU splitsko-dalmatinska 2022/IMG_8141.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Načelnik Slobodan Marendić održao radni sastanak sa slovenskim policijskim atašeom

Radni sastanak održali su načelnik Slobodan Marendić i slovenski policijski časnik za vezu Srećko Jarc. Uz načelnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodana Marendića u radnom sastanku je sudjelovala i njegova suradnica načelnica Sektora za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove Diana Jakšić.
Načelnik Slobodan Marendić je u uvodnom dijelu pozdravio policijskog atašea i upoznao ga s trendovima i statističkim pokazateljima vezanim sigurnost a posebno u razdoblju sezone kada državljani Slovenije borave na području ove Policijske uprave. Nadalje, načelnik je posebno istaknuo značajna sportska, kulturna i glazbena događanja kako na međunarodnom tako i na regionalnom nivou koja su zanimljiva kao između ostalog i u turističkom smislu a čemu policija u svom radu na planu sigurnosti posvećuje posebnu pažnju. U tom smislu načelnik je istaknuo kako svi pokazatelji potvrđuju kako je ova županija upravo zbog sigurnosti naročito privlačna turistima i prepoznata kao sigurna destinacija.
Slovenski policijski ataše Srećko Jarc zahvalio se načelniku Policijske uprave Slobodanu Marendiću  na prijemu. Tijekom razgovora dogovorena je daljnja suradnja i zajedničko djelovanje kako bi se najučinkovitije i na obostrano zadovoljstvo rješavale situacije u kojima sudjeluju državljani Slovenije. Također je istaknuo svoje zadovoljstvo dosadašnjom dobrom suradnjom.


 

Stranica