Policijskom službeniku Mirku Paviću gradonačelnik Kaštela uručio zahvalnicu

Slika PU_SD/nagrada kastela.jfif

Predanost policijskom poslu i zalaganje u suzbijanju distribucije i konzumacije opojnih droga, te rezultati i postupanje u intervencijama prilikom slučajeva obiteljskog nasilja, prepoznati u Gradu Kaštela

Uoči blagdana Svetog Mihovila zaštitnika policije Grad Kaštela je upriličio svečani prijem za najboljeg kaštelanskog policajca 31-godišnjeg Mirka Pavića službenika koji u Policijskoj postaji Kaštela u posljednjih godinu i pol dana radi kao vođa ophodnje. Zbog svog rada i zalaganja na suzbijanju distribucije i konzumacije opojnih droga te sjajnih rezultata koje je pokazao i prilikom intervencije na slučajevima obiteljskog nasilja, priznanje je ove godine zasluženo pripalo policajcu Mirku Paviću koji je u službi ukupno jedanaest godina. Najboljem policajcu čestitao je gradonačelnik Denis Ivanović zajedno sa svojim zamjenicima te mu uručio zahvalnicu i novčanu nagradu, bon u iznosu od 2 500 kuna.
Uz čestitku koju je uputio Mirku Paviću, gradonačelnik Kaštela, Denis Ivanović zahvalio se svim policijskim službenicima Policijske postaje Kaštela na čelu s načelnikom Nenom Gudeljom na izvrsnoj suradnji i profesionalnosti u proteklom razdoblju te svim policajcima i policajkama uputio čestitke povodom Dana policije.
Mirko Pavić je policijski službenik od 2009. kada je u Postaji prometne policije počeo stjecati iskustvo u policijskom poslu, a potom u kriminalističkoj policiji i posljednjih godinu i pol u Policijskoj postaji Kaštela na radnom mjestu vođa ophodnje. Prilikom primanja nagrade Mirko Pavić je kazao: Već od ranog djetinjstva želio sam postati policajac.  Zahvaljujem na ovom priznanju ali ovo nije nagrada samo meni, već je ovo rezultat zajedničkog rada s mojim kolegama policajcima.
 
 

Stranica