Policijski službenik savjetnik za sigurnost svake srijede u Podstrani

  • Slika /PU_SD/Slike/Podstrana ured.jpg
  • Slika
  • Slika
Otvaranjem ureda Druge policijske postaje u Postrani, na adresi  Jurasova ulica broj 2 (bivši prostor TZ) ostvarene su pretpostavke za veću nazočnost i dostupnost policijskih službenika na području Postrane. Održiva sigurnost u bitnom je uvjet bolje kvalitete život na određenom prostoru što je dugoročni cilj i Općine Postrana koja želi kroz partnerstvo u zajednici i uz suradnju sa Policijskom upravom splitsko-dalmatinskom aktivno raditi na unaprijeđenu sigurnosti.
Sudjelovanje građana i komunikacija sa policijom u bitnom pridonosi navedenim ciljevima te otvara pretpostavke za podizanje razine sigurnosne kulture i samozaštite te aktivne brige za zajednicu.
U cilju bolje dostupnosti od 19 . siječnja 2022 godine,  svake srijede od 09.00 do 11.00 sati,   u ovom uredu,  građani će moći razgovarati sa specijaliziranim policijskim službenikom za prevenciju – savjetnikom za sigurnost.
Građani mogu očekivati odgovore na pitanja vezan sa prevenciju osobne sigurnosti i sigurnost svoje imovine, samo zaštitno ponašanje, rizike i zaštitu poslovne djelatnosti, savijete vezano sa rizična ponašanja djece i mladih,  te  osnovne informacije o radu policije.
Cjelokupan aktivisti planirana je dugoročno i uvjetovana je interesom građana.     Sigurni smo da ćemo i na ovaj način dodatno poboljšati i unaprijediti suradnju sa stanovnicima s područja Podstrane.        

Stranica