Policijski službenici s mobilnim preventivnim centrom policije u Sinju

Slika /PU splitsko-dalmatinska 2022/Prevencija/20230814_171326.jpg

Građani su se informirali o sigurnost cestovnog prometa, svakodnevnom radu policije, te aktualnosti vezane uz policijsku službu i preventivne projekte koje provodi Policijska uprava Splitsko-dalmatinska

Foto: PU splitsko dalmatinska

Kao i ranijih godina i ove godine u dane Alke (5. i 6. kolovoza) i Velike Gospe (14. i 15.8. 2023)  na području  grada Sinja, policijski službenici su s mobilnim preventivnim centrom policije bili nazočni na području grada Sinja.
 
Mobilni preventivni centar policije bio je postavljen u ulici Matića Poljana u Sinju, a uz djelatnika Ureda načelnika Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, bili su angažirani i policijski službenici Policijske postaje Sinj. Ispred mobilnog preventivnog centra policije bio je postavljen  info pult.
 
U razgovoru s građanima, a osobito hodočasnicima koji su tih dana u većem broju posjećivali grad Sinj uz informacije vezane za sigurnost cestovnog prometa davane su informacije i o svakodnevnom radu policije, te aktualnosti vezane uz policijsku službu i preventivne projekte koje provodi Policijska uprava Splitsko-dalmatinska.


Stranica