Policijski službenici nagrađeni medaljama i godišnjom nagradom Ministarstva unutarnjih poslova

Slika /PU_SD/Slike/nagradeni MUP.jpg

Čestitamo nagrađenim kolegama!

Ove godine u sklopu obilježavanja Dana policije djelatnici PU splitsko-dalmatinske na svečanoj akademiji u Zagrebu primili su nagrade Ministarstva unutarnjih poslova. Temeljem prijedloga Policijske uprave splitsko-dalmatinske nagrađena su četiri djelatnika.
Tri policijska službenika iz Policijske postaje Omiš nagrađeni su medaljom koja se dodjeljuje zaslužnim policijskim službenicima za izuzetni pothvat u policijskom postupanju.
Medaljom je nagrađen policijski službenik Nedjeljko Đin jer je 14. rujna 2020., dok se nalazio izvan službe, skočio u Cetinu, doplivao do muškarca i spasio mu život, a policijski službenici Toni Nuić i Marko Jurčević zaslužili su medalju jer su 27. rujna 2020., iz doma za starije i nemoćne osobe u Dugom Ratu koji je bio zahvaćen požarom, spasili više starijih osoba, korisnika doma.
 
Godišnjom nagradom koja se dodjeljuje za iznimne rezultate rada koji su izravno utjecali na učinkovito, stručno i profesionalno obavljanje poslova nagrađen je Dušan Jenjić, voditelj Službe kriminaliteta droga, jer je dugotrajnim ustrajnim i profesionalnim radom i izuzetnim osobnim angažmanom kao voditelj Službe, uspio da Služba kriminaliteta droga u kontinuitetu ostvaruje iznadprosječne rezultate, što je prepoznato i predstavljeno i u posebnoj publikaciji MUP-a za 2020.godinu. Kvalitetan rad Službe nastavio  se i u 2021.godini.

 

Stranica