Policijski službenici Miroslav Guja i Ivan Milardović dobili nagrade Grada Kaštela

  • Slika /PU splitsko-dalmatinska 2022/Dan policije 2022/kastela  nagrada.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Grad Kaštela nagradio policijske službenika iz Policijske postaje Kaštela i Postaje prometne policije Split

FOTO: Grad Kaštela

Jučer, 29. rujna 2022.godine, gradonačelnik Grada Kaštela Denis Ivanović je na Dan policije i blagdana svetog Mihovila, uručio nagrade policijskim službenicima iz Policijske postaje Kaštela  i Postaje prometne policije Split.

- Čestitam vam vaš dan i blagdan vašeg zaštitnika svetog Mihovila, čestitam našim nagrađenim policajcima. Ove godine po prvi puta su tu s nama i predstavnici prometne policije s obzirom da su oni od 365 dana 300 dana na području Kaštela. Uvelike su prisutni u Kaštelima što je nama svakako od velike važnosti – kazao je danas gradonačelnik Denis Ivanović tijekom prijema za najboljeg policajca na području kojeg pokriva policijska postaja u Kaštelima.

Najbolji policajci u 2022. godini su Miroslav Guja policajac u Policijskoj postaji Kaštela te Ivan Milardović kriminalistički tehničar Postaje prometne policije Split. Gradonačelnik je prilikom prijem na kojem je sudjelovala i dogradonačelnica Jadranka Matok-Bosančić, policajcima uručio zahvalnicu te simboličnu novčanu nagradu. Uz nagrađene policajce na prijemu su sudjelovali načelnik Policijske postaje Kaštela Neno Gudelj i načelnik Postaje prometne policije Split  Željko Kapetanović.

Policijski službenik Ivan Milardović je kriminalistički tehničar u ekipi za očevid koji posao policijskog službenika obavlja punih 27 godina. U službi je od 1995. godine, kriminalistički je prometni tehničar u ekipi za očevid i kako je kazao da ovaj posao ne voli, ne bi ga mogao obavljati Vrlo je odgovoran i savjestan policajac.

-Mi smo tu za vas i radi vas, da vam možemo pomoći u svakom trenutku i da vam izađemo u susret i u konačnici da pokažemo ono što najbolje znamo raditi – kazao je Milardović koji se tom prigodom ponajprije zahvalio načelniku, ali i svim svojim kolegama koji su podržali prijedlog za nagradu najboljeg policajca. 

Osim Ivana Milardovića nagradu za najboljeg policajca je primio i Miroslav Guja policajac u Policijskoj postaji Kaštela, vođa ophodnje i mentor mladim policajcima. Policijski službenik Miroslav Guja deset godina radi kao policajac u Policijskoj postaji Kaštela, a posljednjih nekoliko godina na mjestu vođe ophodnje.
 

Stranica