Policijski kapelani održali misu povodom blagdana Svih Svetih i Dušnog dana

  • Slika /PU_SD/Slike/Dusni dan misa II.jpg
  • Slika
  • Slika
Povodom obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog danas, 02.studenog 2020. godine s početkom u 10:00 sati u crkvi Svetog Josipa održana je misa zadušnica za sve poginule i preminule policijske službenike i hrvatske branitelje.
 
Misu su predvodili don Marko Trogrlić i don Hrvoje Relja, policijski kapelani PU splitsko-dalmatinske.
 
Don Marko Trogrlić je u svojoj propovijedi posebno istakao kako svih nas, koji vjerujemo, nakon života na zemlji čeka dobro i milostivo srce našeg Oca kod kojeg idu svi naši pokojni za koje i danas molimo.  Naveo je kako danas, dok se sjećamo nama bliskih osoba koji su preminuli, ne trebamo biti ispunjeni tugom jer život uz Boga čeka sve one koji vjeruju.
 
„Život vječni započima ovdje i sada, dobrim djelima i dobrim mislima pripremamo se za život vječni uz Boga koji pamti i sprema sva naša dobra djela, sve trenutke kada smo bili dobri ljudi. Dobrim djelima koje napravimo za vrijeme života na zemlji svako od nas se priprema za život vječni“, naveo je don Marko.
 
U molitvi tijekom mise spomenuli smo se svih preminulih i poginulih kolegica i kolega, hrvatskih branitelja i svih preminulih. Na kraju mise don Hrvoje Relja blagoslovio je sve nazočne.

Stranica