Pokušali otuđiti nakit

Sinoć oko 20,00 sati u Splitu, ispred ulaza u jednu stambenu zgradu, nepoznati počinitelj je s leđa prišao 45-godišnjakinji te joj pokušao otrgnuti lančić s vrata i torbu s ramena u čemu nije uspio, nakon čega je pobjegao u nepoznatom pravcu.  Dana 18.05.2012. godine u Stepinčevoj ulici u Splitu dvije nepoznate muške osobe su 74-godišnjakinji pokušale otrgnuti lančić iz Splita, u čemu nisu uspjele. Prilikom događaja oštećena je pala na pod i zadobila teške tjelesne ozljede. Policija prikuplja saznanja te traga za počiniteljima ovog kaznenog djela.  

 

Sinoć oko 20,00 sati u Splitu, ispred ulaza u jednu stambenu zgradu, nepoznati počinitelj je s leđa prišao 45-godišnjakinji te joj pokušao otrgnuti lančić s vrata i torbu s ramena u čemu nije uspio, nakon čega je pobjegao u nepoznatom pravcu.

Dana18.05.2012. godine u Stepinčevoj ulici u Splitu dvije nepoznate muške osobe su 74-godišnjakinji pokušale otrgnuti lančić iz Splita, u čemu nisu uspjele. Prilikom događaja oštećena je pala na pod i zadobila teške tjelesne ozljede. Policijaprikuplja saznanja te traga za počiniteljima ovog kaznenog djela.



Stranica