Otuđio gorivo iz teretnog vozila

Slika PU_SD/provalnik2.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Solin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom. Sumnjiči se da je 04. veljače na području Dugopolja od 01. veljače do 04. veljače počinio dvije teške krađe i jedno kazneno djelo krađe. Otuđio je plastičnu ambalažu te dva puta provalio u spremnik za gorivo teretnog vozila iz kojeg je otuđio gorivo. Sveukupno počinjena materijalna šteta procjenjuje se na oko 5 tisuća kuna. Jučer su policijski službenici Policijske postaje Solin dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom. Sumnjiči se da je od 26. do 30. siječnja u mjestu Liska, otuđio građevinsku skelu vrijednu 7000Kn. Podnesena kaznena prijava za kazneno djelo krađe nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu .

 

Policijski službenici Policijske postaje Solin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom. Sumnjiči se da je 04. veljače na području Dugopolja od 01. veljače do 04. veljače počinio dvije teške krađe i jedno kazneno djelo krađe. Otuđio je plastičnu ambalažu te dva puta provalio u spremnik za gorivo teretnog vozila iz kojeg je otuđio gorivo. Sveukupno počinjena materijalna šteta procjenjuje se na oko 5 tisuća kuna. Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo teške krađe i krađe doveden je  u Općinsko državno odvjetništvo.  

 Jučer su policijski službenici Policijske postaje Solin dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom. Sumnjiči se da je od 26. do 30. siječnja u mjestu Liska, otuđio građevinsku skelu vrijednu 7000Kn. Podnesena kaznena prijava za kazneno djelo krađe nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu .



Stranica