Odvažne žene bez predrasuda

  • Slika /PU splitsko-dalmatinska 2022/Prevencija/IMG-20240304-WA0001.jpg
  • Slika
  • Slika

 Policijska službenica Ivana Špadina govorila je o svakodnevnom policijskom poslu ali i preventivnim projektima, te edukaciji djece i mladih o prometu i prometnom kulturi koje policija redovito provodi

Foto: PU splitko dalmatinska

U Gradskoj knjižnici Marko Marulić večeras je započeo cjelotjedni kulturni i edukativni program u povodu međunarodnog Dana žena, koji traje od ponedjeljka do petka (04. do 08. ožujka). 

Tematska večer u ponedjeljak, 4. ožujka 2024.  bila je posvećena ženama uz nalov "Odvažne žene bez predrasuda". Na javnoj tribini u Razgovoru s potpisom sudjelovala je i predstavnica PU splitsko-dalmatinske Ivana Špadina, policijska službenica za poslove prometne policije u Službi prometne policije, Sektoru za javni red i sigurnost.

U tematskom razgovoru o izazovima i podršci u lokalnoj sredini punoj predrasuda, prema ulozi i položaju žene u društvu, policijska službenica Ivana Špadina koja je govorila o svakodnevnom policijskom poslu,  preventivnim projektima, te edukaciji djece i mladih o prometu i prometnoj kulturi koje policija redovito provodi.

Odvažne žene bez predrasuda koje samostalno donose odluke i ravnopravno sudjeluju u svakodnevnom životu, a odazvale su se da motiviraju ostale žene da im se pridruže.

Sudjelovale su vozačice autobusa, poštarice, jedina žena u Hrvatskoj koja upravlja dizalicom, policijska službenica, podpredsjednika Hrvatske gospodarske komore i poduzetnica.

Stranica