Održano javno okupljanje u Splitu-nogometna utakmica između HNK Hajduk i GNK Dinamo

Slika /PU_SD/Slike/Poljud.jpg
Danas, 04.ožujka 2020, s početkom u 19:00 sati, u Splitu, na Poljudu održano je javno okupljanje-nogometna utakmica između HNK Hajduk i GNK Dinamo. 

 Policijski službenici su prije, za vrijeme i nakon osiguranja javnog okupljanja poduzimali niz operativnih mjera i radnji iz nadležnosti policije. U sklopu provedbe planiranih mjera i radnji, policijski službenici su proveli organiziranih prihvat i pratnju prijevoza gostujućih navijača do mjesta održavanja javnog okupljanja.
Policijski službenici su osigurali cjelokupnu trasu kretanja gostujuće momčadi i gostujućih navijača u dolasku i odlasku s javnog okupljanja.Nakon javnog okupljanja policijski službenici nastaviti će  s osiguranjem uže i šire zone mjesta održavanja javnog okupljanja i centar Grada Splita u cilju održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira i prevencije protupravnih ponašanja. Do ovog trenutka prije, za vrijeme i nakon javnog okupljanja nisu zabilježeni značajniji negativni sigurnosni događaji, kao ni uništenja imovine.

 Privedena je ukupno 31 osoba uglavnom zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, od čega su 3 osobe privedene jer su kod njih policijski službenici pronašli pirotehnička sredstva.

Stranica