Obilježavanje Dana policije: u Stobreču organiziran turnir u preciznom streljaštvu

  • Slika /PU splitsko-dalmatinska 2022/Prevencija/ipa stobrec.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
FOTO: PU splitsko-dalmatinska

U organizaciji Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Regionalnog kluba International Police Association Splitsko -dalmatinske, streljačkog kluba IPA SD i streljačkog kluba Centar, danas, 23. rujna 2023. održan je turnir u preciznom streljaštvu.

Na turnir su se prijavile ekipe iz Jedinice specijalne i interventne policije i policijskih postaaa Trogir, Sinj, Makarska, Omiš, Hvar, Kaštela, Vrgorac, Imotski, Prve policijske postaje Split, Postaja pomorske policije Split i dva tima iz Službi u policijskoj upravi. Ukupno se prijavilo 18 ekipa, a svi natjecatelji su policijski službenici i djelatnici Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Na otvaranju turnira Slobodan Marendić, načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske, pozdravio je sve kolegice i kolege koji su se prijavili na turnir i zaželio im da nas uz pozitivnu natjecateljsku atmosferu i prijateljsko druženje, uživaju u natjecanju.

„Mislim kako je i ovo jedan od načina da se svakodnevno u svom poslu usavršavamo i budemo sve bolju. Osim međusobnog natjecanja, danas ćemo svakako svi još jednom imati priliku obnoviti znanja i vještine rukovanja oružjem, a to je za policajce izuzetno važno. Ovaj turnir je dugogodišnja tradicija i do sada su sudionici postizali izuzetne uspjehe, kako u nacionalnim, tako i međunarodnim policijskim natjecanjima„ istakao je načelnik Marendić i svima zaželio uspjeh.

Natjecanje je ekipno tri (3) člana ukupnog zbroja i isto tako pojedinačno s postignutim rezultatom. Ekipe mogu biti prijavljene i u mješovitim sastavima.
 

Stranica