Obavijest – posebna regulacija tijekom obilježavanja blagdana Male Gospe

Slika /PU splitsko-dalmatinska 2022/Fotografije gradova/Solin 04. 04..jpg

Molimo vozače da poštuju smjernice, upozorenja i savjete policijskih službenika na terenu 

FOTO: ilustracija

Obzirom na obilježavanja blagdana Male Gospe na području grada Solina danas, 8. rujna 2023. godine biti  će uspostavljena privremena prometna regulacija. Od  6 sati, pa sve dok za to bude postojala potreba, za promet će biti zatvorena Ulica Kralja Zvonimira ( do križanja s ulicom dr. Franje Tuđmana). Također će u cilju povremenog zatvaranja prometa, a  sve sukladno događajima vezano uz obilježavanje, biti uspostavljeni blokadni punktovi na križanju ulice Marka Marulića i mosta dr. Franje Tuđmana, te ulice Stjepana Radića i mosta dr. Franje Tuđmana, a tijekom dana povremeno će se  zaustavljati prometovanje s obzirom na  događaje vezane uz obilježavanje blagdana.

Molimo vozače da poštuju smjernice, upozorenja i savjete policijskih službenika na terenu kako ne bi došlo do problema u odvijanju prometa.
 
U cilju smanjenja prometnih gužvi, savjetujemo građanima da na dan obilježavanja blagdana Male Gospe ne idu u Solin osobnim vozilima i da koriste javni gradski prijevoz, a sve vozače molimo da svoja vozila ne ostavljaju na mjestima gdje je zabranjeno zaustavljanje i pakiranje

Stranica