Nastavlja se potraga za 77-godišnjakom

Slika PU_SD/ivo mišo web.jpg

Policija i dalje traga za 77-godišnjim Ivom Miše čiji je nestanak prijavljen 21. siječnja, a nakon što se desetak dana ranije udaljio s adrese stanovanja u Splitu na Pujankama u osobnom vozilu marke Yugo. Pretragom terena 27. siječnja u mjestu Okrug Gornji pronađen je osobni automobil Yugo, a prikupljena su i saznanja je 77-godišnjak zadnji put viđen u popodnevnim satima na Čiovu

Policijai dalje traga za 77-godišnjim Ivom Miše čiji je nestanak prijavljen 21. siječnja, a nakon što se desetak dana ranije udaljio  s adrese stanovanja u Splitu na Pujankama  u osobnom vozilu marke Yugo.

 Pretragom terena 27. siječnja u mjestu Okrug Gornji pronađen je osobni automobil Yugo, a prikupljena su i saznanja je 77-godišnjak zadnji put viđen u popodnevnim satima na Čiovu između uvale Male drage i Orlice.  Policijski službenici su pretražili teren otoka Čiova, a u potragu su se uključili i pripadnici GSS-a. U traganju je korišten helikopter te policijsko službeno plovilo.

Kako dosadašnjom potragom nije pronađen 77-godišnjak, molimo građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja i informacije o nestalom muškarcu da se jave u najbližu policijsku postaju ili na tel 192.



Stranica