Najava pojačanih aktivnosti u prometu za vikend i posebne akcije na području Vrgorca

Slika /PU splitsko-dalmatinska 2022/Vijesti (svakodnevno)/brzina 3.JPG

Danas, 19. siječnja 2024. godine, u vremenu od 12 do 18 sat  provest će se akcija nadzora i kontrole cestovnog prometa na području Postaje granične policije Vrgorac

Foto: ilustracija

U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama  policija i tijekom ovog vikenda nastavlja s poduzimanjem pojačanih  aktivnosti nadzora cestovnog prometa usmjerenih na sprječavanje i sankcioniranje  najtežih prometnih  prekršaja, posebno vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnog pojasa i  nepropisne uporabe mobitela, a  činjenjem kojih se događaju  prometne  nesreće s najtežim posljedicama. Aktivnosti će se također  usmjeriti i na ponavljače teških prekršaja u prometu tzv. “recidivista“.
 

Napominjemo kako će danas, 19. siječnja 2024. godine, u vremenu od 12 do 18 sat policijski službenici provesti akciju nadzora i kontrole cestovnog prometa na području Postaje granične policije Vrgorac . U akciji će sudjelovati policijski službenici iz Policijskih postaja Makarska, Omiš, PGP Vrgorac i PGP Imotski.

Pozivamo sve  sudionike u prometu  na oprez i poštivanje prometnih propisa, kako bi odgovornim ponašanjem u prometu pazili na vlastiti kao i na život ostalih sudionika u prometu.
 

Stranica