Nagrađeni najbolji policijski službenici na području Omiša i Makarske

  • Slika /PU splitsko-dalmatinska 2022/Dan policije 2023/prijem-turic-260923_002.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
FOTO: PU splitsko-dalmatinska

U Splitsko-dalmatinskoj županiji uoči Dana policije i blagdana svetog Mihovila koji je zaštitnik policije, gradovi i općine nagrađuju policijske službenike iz policijskih postaja sa svog područja, koji su se tijekom godine istakli svojim radom, profesionalnim odnosom prema poslu i građanima, ali  i dobrom suradnjom s lokalnom zajednicom.

Ovaj jedinstveni projekt suradnje između Policijske uprave splitsko-dalmatinske, policijskih postaja, gradova i općina, traje već godinama i nastavlja se i ove godine.

Uoči dana policije Grad Makarska nagradio je policijskog službenika Branimira Turića, djelatnika Policijske postaje Makarska. Priznanje mu je uručio gradonačelnik Makarske gospodin Zoran Paunović u prostorijama Grada, a na svečanosti nazočili su djelatnici i rukovoditelji u Policijskoj postaji Makarska.

U Policijskoj postaji Omiš zahvalu su primila četiri policijska službenika. Grad Omiš nagradio je Jozu Merčepa, a zahvalu mu je uručio gradonačelnik Ivo Tomasović. Općina Dugi rat nagradila je policijskog službenika Tonia Nuića,  općina Šestanovac Juru Merćepa, a Općina Zadvarje Ivana Bilobrka.

Policijski službenici zahvalili su se na primljenim nagradama koje su poticaj za daljnji rad, ali i priznanje dosadašnje dobre i kvalitetne suradnje. Lokalna zajednica prepoznala je trud i rad kojeg policijski službenici svakodnevno ulažu u sigurnost građana i društva, te im se zahvaljujemo na tome i na činjenici da nastavljaju ovu lijepu tradiciju uoči obilježavanja Dana policije.

 

Stranica