Načelnik Marendić dodjelio priznanja malonogometnoj ekipi PU splitsko-dalmatinske

  • Slika /PU_SD/Slike/malonogometna ekipa.JPG
  • Slika
  • Slika
Načelnik PU splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić danas je primio policijske službenike-malonogometnu ekipu PU splitsko-dalmatinske koji su 25. srpnja 2021.godine u Aržanu osvojili 25.memorijalni malonogometni turnir „Josip Jović“. Uz članove malonogometne ekipe načelnik Marendić zahvalio se i kolegama koji su sudjelovali u organizaciji turnira.
Načelnik Marednić je članovima malonogometne ekipe čestitao na osvajanju turnira, te je uputio zahvalu kolegama koji su sudjelovali u organiziranju i realizaciji turnira na kojem je ove godine sudjelovalo 13 malonogometnih ekipa. „Uspjeh koji je postigla PU splitsko-dalmatinska svakako je poticaj da kao ekipa sudjelujete i na još nekim memorijalnom turnirima i na taj način gradite zajedništvo, ali i prezentirate policiju i ovu upravu u jednom drugačijem, sportskom svjetlu.“ istakao je načelnik Marendić.   Naglasio je kako i u budućnosti svakako mogu računati na podršku i potporu policijske uprave.
 Zbog odlične organizacije turnira i profesionalnog pristupa zahvalnicu načelnika policijske uprave  dobili su Ninoslav Ćurić, Željko Buzov, Miomir Bubalo, Frane Zdilar, Dinko Kukulj i Bartol Divić.

Zbog osvajanja 25. memorijalnog malonogometnog turnira „Josip Jović“, zahvalnice načelnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske primili su:
 
Ante Miljak, IPP,
Joško Rajčić, PPP Split,
Duje Banić, PGP Trilj,
Jerko Čugura, PGP Trilj,
Ivan Norac Kevo, PGP Trilj,
Ante Puljiz, PGP Imotski,
Marijan Strinić, PGP Imotski
Goran Perković Šantar, PGP Imotski,
Nikola Đuzel, PGP Imotski
Miomir Bubalo, PGP Imotski- voditelj ekipe
 
Čestitamo na postignutom uspjehu i želimo vam još puno uspješnih turnira!
 

Stranica