Mjesec borbe protiv ovisnosti- kazališna predstava „Nedostajem sama sebi“

Mjesec borbe protiv ovisnosti  u Republici Hrvatskoj obilježava se u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca i provodi se  s ciljem upozoravanja cjelokupne javnosti na problem zlouporabe svih oblika sredstava ovisnosti, a osobito droga.
U okviru mjera prevencije i edukacije koje je PU splitsko-dalmatinska, Odjel prevencije i do sada poduzimala, u određenim gradovima na području Splitsko-dalmatinske županije biti će održana predstava „Nedostajem sama sebi“ koju izvode glumci Sinjskog pučkog kazališta.
Predstava je prilagođena djeci osmih razreda osnovne škole i prvih razreda srednje škole, a na sadržajno prilagođen način  govori o problemu i  štetnosti ovisnosti kod mladih. 
Odjel prevencije PU splitsko-dalmatinske u suradnji sa Sinjskim pučkim kazalištem želi i na ovaj način djecu i mlade educirati o štetnosti svih oblika ovisnosti.
Sutra, 15. studenog (petak) u Vrgorcu u dvorani gradske uprave s početkom u 12:00 sati predstava će biti prikazana učenicima prvih razreda srednje škole.
Tijekom Mjeseca borbe protiv ovisnosti predstava će biti prikazana učenicima osnovnih i srednjih škola u Trogiru (22.studenog), Imotskom (29.studenog) i Solinu (06.prosinca).

Stranica