Kriminalistička istraživanja

Slika PU_SD/novac02.jpg

Jučer su policijski službenici I PP dovršili kriminalističko istraživanje nad malodobnikom. Utvrđena je osnovana sumnja da je zajedno sa, za sada policiji nedostupnim, 20-godišnjakom 15.04.2012, u Splitu, počinio razbojništvo u trgovinu. Otuđen je novac. Slijedi posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež. Jučer su policijski službenici PP Solin dovršili kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 26.04.2012.g., u Klisu, s obiteljske kuće otuđio više metara bakrenog oluka koje je potom prodao kao sekundarnu sirovinu. Slijedi posebno izviješće.  

 

Jučer su policijski službenici I PP dovršili kriminalističko istraživanje nad malodobnikom. Utvrđena je osnovana sumnja da je zajedno sa, za sada  policiji nedostupnim, 20-godišnjakom 15.04.2012, u Splitu, počinio razbojništvo u trgovinu. Otuđen je novac. Slijedi posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.

Jučer su policijski službenici PP Solin dovršili kriminalističko istraživanje nad  54-godišnjakom. osnovano se sumnja da  je 26.04.2012.g., u Klisu, s obiteljske kuće otuđio više metara  bakrenog oluka koje je potom prodao kao sekundarnu sirovinu. Slijedi posebno izviješće.



Stranica