Krađe sekundarnih sirovina

Slika PU_SD/policija05.bmp

Jučer je provedeno kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom i 19-godišnjakom, obojica sa sinjskog područja, kojom prilikom je utvrđena osnovana sumnja da su tijekom proteklih mjesec dana provalili u obiteljsku kuću na širem sinjskom području, odakle su otuđili veću količinu sekundarnih sirovina. Slijedi im kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

  

Jučer je provedeno kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom i 19-godišnjakom, obojica sa sinjskog područja, kojom prilikom je utvrđena osnovana sumnja da su tijekom proteklih mjesec dana provalili u obiteljskukuću na širem sinjskom području, odakle su otuđili veću količinu sekundarnih sirovina. Slijedi im kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Isto jučer, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom s imotskog područja,  te je utvrđena osnovana sumnja da je tijekom mjeseca svibnja i lipnja ove godine, s otvorenog prostora otuđio sekundarne sirovine, u vrijednosti oko 6 000 kn, vlasništvo 39-godišnjaka sa šireg imotskog područja.



Stranica