Izaslanstvo Republike Češke u posjetu PU splitsko-dalmatinskoj

Slika PU_SD/web česi1.jpg

Dana 14. rujna 2011.godine zamjenik načelnika PU splitsko-dalmatinske Ivo Labrović sa suradnicima bio je domaćin češkom veleposlaniku u RH i češkom konzulu u Splitu. Teme ovog sastanka bile su boravak i sigurnost čeških državljana tijekom turističke sezone i angažiranje čeških policajaca u sklopu projekta „Sigurna turistička sezona“, a što je dio Međunarodne policijske suradnje. Zamjenik načelnika Ivo Labrović , između ostalog, prezentirao je statističke podatke koji ukazuju na trend smanjenje broja stradavanja čeških turista te istaknuo dobru suradnju s češkim policajcima. Počasni gosti su izrazili zadovoljstvo suradnjom policije, te je obostrano naglašena važnost održavanja zajedničkih sastanaka na kojima se razmjenom iskustava postiže bolja međusobna koordinacija i komunikacija.

 

Dana 14. rujna 2011.godine  zamjenik načelnika  PU splitsko-dalmatinske Ivo Labrović sa suradnicima bio  je domaćin češkom veleposlaniku u RH i češkom konzulu u Splitu. Teme ovog sastanka bile su boravak i sigurnost čeških državljana  tijekom turističke  sezone i angažiranje čeških policajaca u sklopu projekta „Sigurna turistička sezona“, a što je dio Međunarodne policijske suradnje.

 

Zamjenik načelnika Ivo Labrović , između ostalog, prezentirao je statističke podatke  koji ukazuju na trend smanjenje broja stradavanja čeških turista te istaknuo dobru suradnju s češkim policajcima.

 

           Počasni gosti su izrazili zadovoljstvo suradnjom policije, te je obostrano naglašena važnost održavanja zajedničkih sastanaka na kojima se razmjenom iskustava postiže bolja međusobna koordinacija i komunikacija.



Stranica