Građanin pohvalio policajca I. Policijske postaje Split

 Policijska uprava splitsko-dalmatinska primila je zahvalu, te pohvalu građanina iz Slovenije sa slijedećim sadržajem: "Ove nedelje sam putovao autoputom od Ploča prema Bosiljevu. Na jednom od dva postanaka mi je iz automobila nestala torba sa mojim glavnim prenosnim računalom i mojim najboljim fotoaparatom. Pošto torbu nisam iznosio iz auta vjerojatno je bila ukradena sa zadnjeg sjedišta. Zbog vrućine sam sjedao neko vrijeme u autu sa spuštenim prozorima i to je očito bilo dovoljno. Krađu sam primijetio tek uvečer u Ljubljani. Moram da kažem da sam bio jako prijatno iznenađen, kada sam u srijedu dobio telefonski poziv od g. Stipe Matića iz Prve Policijske Postaje Split. Ne događa se svaki dan da vam nađu ukradenu torbu, veselje je bilo veliko. Ne samo zbog vrijednosti predmeta nego i zbog meni vrlo dragocjenih podataka na računalu. Posebno prijatno me je iznenadilo što samo dobio izravan poziv policije iz druge države što mi govori o iskrenoj želji da se nađeni predmeti što prije vrate vlasniku bez obzira na granice. Ovim putem želim da se zahvalim g. Matiću i njegovim kolegama koji ovako odlično obavljaju svoj posao i time vrlo konkretno doprinose ugledu Hrvatske Policije. Uz iskrene želje za što više ovakvih uspjeha i srdačne pozdrave!" A.P. Ljubljana, Slovenija

Policijska uprava splitsko-dalmatinska primila je zahvalu, te pohvalu građanina iz Slovenije sa slijedećim sadržajem:

"Ove nedelje sam putovao autoputom od Ploča prema Bosiljevu. Na jednom od dva postanaka mi je iz automobila nestala torba sa mojim glavnim prenosnim računalom i mojim najboljim fotoaparatom. Pošto torbu nisam iznosio iz auta vjerojatno je bila ukradena sa zadnjeg sjedišta. Zbog vrućine sam sjedao neko vrijeme u autu sa spuštenim prozorima i to je očito bilo dovoljno. Krađu sam primijetio tek uvečer u Ljubljani. 

 

Moram da kažem da sam bio jako prijatno iznenađen, kada sam u srijedu dobio telefonski poziv od g. Stipe Matića iz Prve Policijske Postaje Split. Ne događa se svaki dan da vam nađu ukradenu torbu, veselje je bilo veliko. Ne samo zbog vrijednosti predmeta nego i zbog meni vrlo dragocjenih podataka na računalu. Posebno prijatno me je iznenadilo što samo dobio izravan poziv policije iz druge države što mi govori o iskrenoj želji da se nađeni predmeti što prije vrate vlasniku bez obzira na granice. 

 

Ovim putem želim da se zahvalim g. Matiću i njegovim kolegama koji ovako odlično obavljaju svoj posao i time vrlo konkretno doprinose ugledu Hrvatske Policije. 

 

Uz iskrene želje za što više ovakvih uspjeha i srdačne pozdrave!"

A.P.

Ljubljana, Slovenija



Stranica