Fizički napadnut zbog nesuglasica oko puta i parkirališta

Slika /PU splitsko-dalmatinska 2022/Vijesti (svakodnevno)/policija_hauba.jpg

Oštećeni muškarac je odvezen na pružanje liječničke pomoći te mu je utvrđena teška tjelesna ozljeda ruke i glave

Foto. ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Brač dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda te nad 78-godišnjakom  zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju.
 
Naime, iste se sumnjiči da su jučer oko 12.10 sati na otoku Braču u mjestu Murvica, zbog nesuglasica oko korištenja puta te parkirališnog mjesta fizički napali 58-godišnjaka na način da ga je 45-godišnjak više puta udario metalnom šipkom dok ga je 78-godišnjak oštrim predmetom (odvijačem) okrznuo u predjelu abdomena. Oštećeni muškarac je odvezen na pružanje liječničke pomoći te mu je utvrđena teška tjelesna ozljeda ruke i glave.
 
Zbog sumnje u počinjenje gore opisanih kaznenih djela 45- godišnjak i 78-godišnjak se privode pritvorskom nadzorniku, osobito iz razloga jer je 45-godišnjak ranije evidentiran kao počinitelj kaznenog djela i prekršaja s elementima nasilja dok je 78-godišnjak ranije evidentirani u činjenju prekršaja s elementima nasilja.

Stranica