Ekipa PU dubrovačko-neretvanske osvojila malonogometni turnir

  • Slika /aržano 2023/josip jović mural.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Drage kolege i gosti vidimo se i dogodine u Aržanu!

FOTO: PU splitsko-dalmatinska

Svečanom podjelom trofeja i prijelaznog pehara, sinoć, 12, kolovoza 2023.godine,  završio je XXVII memorijalni malonogometni turnira „Josip Jović 2023“.

Uz sudjelovanje malonogometnih momčadi 11 policijskih uprava,  Ministarstva unutarnjih poslova u sjedištu i Antiterorističke jedinice Lučko nakon dva dana nogometnih susreta, prvo mjesto i prijelazni pehar zasluženo idu u Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku čija momčad je pobijedila pobjednika prošlogodišnjeg turnira,  momčad PU vukovarsko-srijemske.

Finalna utakmica donijela je „čvrstu“ igru, a ekipa PU vukovarsko-srijemske imala je težak zadatak obraniti prijelazni pehar osvojen 2022. godine. Vještina i sporstka sreća u potpunosti je bio na strani Dubrovčana, a tome u prilog govori i rezultat 5:2 u korist pobjedničke momčadi.

Sve utakmice odigrale su se u doista športskom ozračju sa visokom razinom fair playa, dobro suđenje i naravno međusobnim druženjem i pjesmom svih sudionika turnira.
    
Zahvaljujemo se se Ministarstvu unutarnjih poslova, Ministarstvu obrane i Ministarstvu branitelja na pokroviteljstvu i podršci, a da ne ističemo poimenično i sve one koji su pomogli organizaciji  turnira i  bez čije  bi pomoći ovaj turnir bilo izuzetno teško organizirati. Zahvaljuejmo se i članovima svih momčadi koji su odvojili dva dana kada bi sudjelovali na nogometnom turniru koji s eu čast prvog hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića održava u njegovom rodnom mjestu.

REZULTATI:

FINALE ZA 1. MJESTO: 
PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA-PU VUKOVARSKO-SRIJEMSKA     5:2
SUCI: Dinko Kukulj i Ivo Bušić Šontić

UTAKMICA ZA 3. MJESTO
PU SPLITSKO-DALMATINSKA  -  PU VUKOVARSKO-SRIJEMSKA           1:3
SUCI: Dinko Kukulj i Ivica Grepo

Dodjeljene nagrade:

Fair play: PU dubrovačko-neretvanska
Najbolji strijelac: Karlo Moravičanin, PU vukovarsko srijemska
Najbolji igrač: Mario Marić, PU dubrovačko-neretvanska
Najbolji vratar: Marijo Batinović, PU dubrovačko-neretvanska
 

Stranica