Dovršeno više kriminalističkih istraživanja provala i krađa na području Sinja, Vrgorca, Kaštela, Splita i Podstrane

U Policijskoj postaji Sinj je provedeno kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je tijekom prosinca prošle godine i krajem siječnja ove godine provalio u ugostiteljski objekt na području općine Hrvace, te u ugostiteljski objekt i trgovinu na području Trilja. Otuđio je novac u ukupnom iznosu od 3000 kuna.
 
Policijski službenici Postaje granične policije Vrgorac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je od prosinca do siječnja na području Vrgorca otuđio 15m3 drva.
 
Policijska postaja Kaštela podnijela je kaznenu prijavu protiv 28-godišnjaka, zbog sumnje da je prošle godine u svibnju otuđio novac i alat iz kuće u Kaštel Gomilici.
 
U II. Policijskoj postaji Split su provedena kriminalistička istraživanja nad maloljetnikom i 31-godišnjakom. Maloljetnik je osumnjičen za dvije krađe parfema iz trgovine na području Splita tijekom siječnja i štetu od 2600 kuna, dok je 31-godišnjak osumnjičen za krađu alata vrijednog 12000 kuna, iz vozila u Podstrani, počinjenu 17. siječnja. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 31-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.
 

Stranica