Dovršeno više kriminalističkih istraživanja

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim državljaninom Bih. Sumnjiči se da je prethodnog dana provalio u brod i otuđio vanbrodski motor koji je i pronađen te vraćen vlasniku. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu doveden je u nadležno Državno odvjetništvo. Jučer su policijski službenici Policijske postaje Solin dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom i malodobnikom. Sumnjiče se da su tijekom noći 25.07.2012.g., u Solinu ispred obiteljske kuće otuđili motocikl marke Piaggio runner. Slijedi odgovarajuće posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.   

 

 Jučer su policijski službenici Policijske postaje Trogir dovršili kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim državljaninom Bih. Sumnjiči se da je prethodnog dana provalio u brod i otuđio vanbrodski motor koji je i pronađen te vraćen vlasniku. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu doveden je u nadležno Državno odvjetništvo.

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Solin dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom i malodobnikom. Sumnjiče se da su  tijekom noći 25.07.2012.g., u Solinu ispred obiteljske kuće otuđili  motocikl marke  Piaggio runner. Slijedi odgovarajuće posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.



Stranica