Dovršeno više kriminalističkih istraživanja

Jučer su policijski službenici I PP Split dovršili kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom zbog sumnje da je dana 1. lipnja ove godine u Splitu, 74-godišnjakinji s vrata otrgnuo zlatnu ogrlicu, koju je naknadno prodao. Protiv njega je podneseno Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.  Jučer su policijski službenici PP Vrgorac dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 26-godišnjakom zbog sumnje da su tijekom mjeseca svibnja u mjestu Poljica Kozička izvršili kazneno djelo teške krađe odnosno iz gospodarskog objekta vl.53-godišnjaka otuđili veći broj rabljenih dijelova od automobila te jedno kazneno djelo krađe gdje su ispred obiteljske kuće vlasništvo 48-godišnjaka otuđili dijelove od automobila. Protiv njih je podneseno Posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu.  Policijski službenici PP Sinj su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom zbog sumnje da je tijekom jutra u Sinju i Trilju izvršio krađe betonske skulpture i raznog alata. Protiv njega je također podneseno Posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež.  

 Jučer su policijski službenici I PP Split dovršili kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom zbog sumnje da je dana 1. lipnja ove godine u Splitu, 74-godišnjakinji s vrata otrgnuo zlatnu ogrlicu, koju je naknadno prodao. Protiv njega je podneseno Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.

 Jučer su policijski službenici PP Vrgorac dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 26-godišnjakom zbog sumnje da su tijekom mjeseca svibnja u mjestu Poljica Kozička izvršili kazneno djelo teške krađe odnosno iz gospodarskog objekta vl.53-godišnjaka otuđili veći broj rabljenih dijelova od automobila te jedno kazneno djelo krađe  gdje su ispred obiteljske kuće vlasništvo  48-godišnjaka otuđili dijelove od automobila. Protiv njih je podneseno Posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu.

Policijski službenici PP Sinj su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom zbog sumnje da je tijekom jutra u Sinju i Trilju izvršio krađe betonske skulpture i raznog alata. Protiv njega je također podneseno Posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež.



Stranica