Dovršeno više kriminalističkih istraživanja

Slika PU_SD/policija-noć.jpg

Policijski službenici PP Hvar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnika. Utvrđena je osnovana sumnja da su na području Hvara tijekom mjeseca svibnja i lipnja 2012. godine počinili tri kaznena djela teške krađe. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava. Policijski službenici PP Imotski dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i 20-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su počinili kaznena djela krađe i teške krađe. Počinjena je veća materijalna šteta. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava. Policijski službenici I PP dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom, kojom prilikom je utvrđena osnovana sumnja da je 29/30. svibnja u Splitu otuđio moped marke Baotian, u vlasništvu 21-godišnjakinje. Slijedi mu kaznena prijava. Jučer su policijski službenici PP Vis dovršili kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom. Osnovano se sumnja da je 30. svibnja u Visu otuđio fotoaparat i laptop s jedrilice. Počinjena je veća materijalna šteta. Slijedi kaznena prijava.   

 

Policijski službenici PP Hvar dovršili su kriminalističko  istraživanje nad  dvojicom maloljetnika. Utvrđena je osnovana sumnja da su na području Hvara tijekom mjeseca svibnja i lipnja 2012. godine počinili tri kaznena djela teške krađe. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava.H

Policijski službenici PP Imotski  dovršili su kriminalističko  istraživanje  nad 22-godišnjakom i 20-godišnjakom. Osnovano se sumnjada su počinili kaznena djela krađe i teške krađe. Počinjena je veća materijalna šteta. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava.

Policijski službenici I PP dovršili su  kriminalističko  istraživanje nad maloljetnikom, kojom prilikom je utvrđena osnovana sumnja da je  29/30. svibnja u Splitu otuđio moped marke Baotian, u vlasništvu 21-godišnjakinje. Slijedi mu kaznena prijava.

 

Jučer su policijski službenici PP Vis dovršili kriminalističko  istraživanje  nad maloljetnikom. Osnovano se sumnja da je 30. svibnja u Visu otuđio  fotoaparat i laptop s jedrilice. Počinjena je veća materijalna šteta. Slijedi  kaznena prijava.



Stranica