Dovršeno više kriminalističkih istraživanja

Slika PU_SD/policajac01.bmp

Jučer su policijski službenici II PP dovršili kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 01.01.2012. godine, oko 03.00 sata u Splitu, u caffe baru nanio teške tjelesne ozlijede malodobniku. Slijedi posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu. Policijski službenici I PP, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad malodobnikom. Osnovano se sumnja da je tijekom noći od 13. i 22.12.2011. godine na Osnovnoj školi razbio prozorska stakla. Slijedi odgovarajuće posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.  Jučer su policijski službenici II PP dovršili kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i 19-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su tijekom noći 13/14.07.2011. g., provalili u sportski centar iz kojeg su otuđili sportsku obuću, televizor, te više boca različitog pića. Dio otuđenih predmeta kod istih je pronađen i vraćen vlasniku. Slijedi posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.   

 

Jučer su policijski  službenici II PP dovršili kriminalističko  istraživanje nad 23-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 01.01.2012. godine, oko 03.00 sata u Splitu, u caffe baru nanio teške tjelesne ozlijede malodobniku. Slijedi posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu.

Policijski službenici I PP, jučer su dovršili  kriminalističko istraživanje nad  malodobnikom. Osnovano se sumnja da je tijekom noći od  13. i 22.12.2011. godine na Osnovnoj školi razbio prozorska stakla. Slijedi odgovarajuće posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za  mladež.

Jučer supolicijski službenici II PP dovršili  kriminalističko  istraživanje nad  18-godišnjakom i 19-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su tijekom noći 13/14.07.2011. g., provalili u sportski centar iz kojeg su otuđili sportsku obuću, televizor, te više boca različitog pića. Dio otuđenih predmeta kod istih je pronađen i vraćen vlasniku. Slijedi posebno izviješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.



Stranica