Dovršeno kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela ubojstvo u pokušaju

Slika /PU_SD/Slike/policija.jpg

Sumnja se da je  29-godišnjak počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju na štetu 32-godišnjaka, a tijekom kriminalističkog istraživanja je pronađen i izuzet pištolj.

Nastavno na događaj u Klisu o kojem smo jučer izvijestili, policijski službenici su odmah po zaprimanju dojave izišli na mjesto događaja te započeli s intenzivnim kriminalističkim istraživanjem koje je rezultiralo uhićenjem osobe na imotskom području, dva sata nakon zaprimanja dojave, koja je potom dovedena u prostorije policije na daljnju obradu. Tijekom kriminalističkog  istraživanje utvrđena je sumnja da je  29-godišnjak počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju (čl.110 KZ-a u svezi čl.34) na štetu 32-godišnjaka na način da je dana 12.04.2021.godine u večernjim satima  na području Klisa pištoljem zadao prostrijelnu ranu  glave oštećenom 32-godišnjakom kojom prilikom je isti zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je zadržan  na liječenju u KBC Split. Također je tijekom kriminalističkog istraživanja pronađen i izuzet pištolj.
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju protiv 29-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je isti predan u zatvor u Splitu.

Stranica