Dovršeno kriminalističko istraživanje-otkriveni počinitelji razbojništva...

Slika PU_SD/nož1.jpg

 Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad četvoricom maloljetnika. Sumnjiče se da su 6. travnja prošle godine počinili razbojništvo u pekari u Splitu, kada su zaposlenici zaprijetili nožem i otuđili novac. Također se dvojica od njih sumnjiče i da su prethodni dan u istoj pekari prijeteći nožem zatražili novac od druge zaposlenice koja ih je odbila nakon čega su otišli. Nadalje se sumnjiče da su također dvojica od navedenih maloljetnika u studenom prošle godine u prodavaonici u Splitu počinili drsku krađu otuđivši ispred djelatnice novac iz kase. Privedeni su pritvorskom nadzorniku, a potom sucu za mladež.

 Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad četvoricom maloljetnika. Sumnjiče se da su 6. travnja prošle godine počinili razbojništvo u pekari u Splitu, kada su zaposlenici zaprijetili nožem i otuđili novac. Također se dvojica od njih sumnjiče i da su prethodni dan u istoj pekari prijeteći nožem zatražili novac od druge zaposlenice koja ih je odbila nakon čega su otišli.

Nadalje se sumnjiče da su također dvojica od navedenih maloljetnika u studenom prošle godine u prodavaonici u Splitu počinili drsku krađu otuđivši ispred djelatnice novac iz kase.

Privedeni su pritvorskom nadzorniku, a potom sucu za mladež.

 



Stranica