Dovršeno kriminalističko istraživanje nad više osoba zbog teških krađa na području PU splitsko-dalmatinske

Policijski službenici II. policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i 25-godišnjakom  koji se sumnjiče da su 13. siječnja 2019. godine provalili u prostorije poduzeća u Splitu  odakle su otuđili manju količini novca.
Nadalje, dovršili su  kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 40-godišnjakom  kojom prilikom je utvrđena sumnja da su na području Splita: 02/03. siječnja 2019.godine provalili u prodavaonicu i trafiku kojom prilikom su otuđili novac i cigarete; 14. siječnja 2019. godine  provalili u ugostiteljski objekt odakle su otuđili također novac i cigarete, dok su 21. siječnja 2019. godine  provalili u trgovinu i otuđili novac. Ukupno počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 34 tisuće kuna.
Policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad  maloljetnikom. Utvrđena je sumnja da je u studenom i prosincu prošle godine, te tijekom siječnja 2019.godine na  području Makarske počinio četiri teške krađe kada je iz  prostorije kuće i stana  otuđio raznu odjeću, te  iz više  samoposlužnih  aparata  otuđio razne artikle i novac. Ukupno počinjena materijalna šteta se cijeni na oko pet tisuća kuna.
 
Policijski službenici Policijske postaje Trogir  dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakinjom i 33-godišnjakinjom za koje je utvrđena sumnja da su  17. siječnja iz prostorija dvije kuće otuđili novac. Ukupno počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 38 tisuća kuna.
 

Stranica