Dovršeno kriminalističko istraživanje

Slika PU_SD/policajac01.bmp

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je dana 2. listopada 2011.g. nanio tešku tjelesnu ozljedu 23-godišnjaku. Slijedi kaznena prijava u redovnom postupku. Također, jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je počekom listopada, u Splitu, otuđio alat iz osobnog vozila. Nadalje, osnovano se sumnja da je, također u Splitu početkom listopada, otuđio bicikl sa stubišta stambene zgrade. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava u redovnom postupku.

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je dana 2. listopada 2011.g. nanio tešku tjelesnu ozljedu 23-godišnjaku. Slijedi kaznena prijava u redovnom postupku. 

Također, jučer jedovršeno kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je počekom listopada, u Splitu, otuđio alat iz osobnog vozila. Nadalje, osnovano se sumnja da je, također u Splitu početkom listopada,   otuđio bicikl sa stubišta stambene zgrade. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava u redovnom postupku.



Stranica