Dovršena kriminalistička istraživanja

policijski službenici Policijske postaje Kaštela i I. Policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje

Policijski službenici I. policijske postaje  dovršili su kriminalističko istraživanje nad  18-godišnjakinjom.  Sumnjiči se da je u listopadu na ulici u Splitu iz ruksaka u vlasništvu državljanke Norveške otuđila novčanik u kojem se nalazio  nakit, dokumenti i bankovne kartice. Počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 30 tisuća kuna.  U svezi navedenog kaznenog  djela protiv nje je podnijeto posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu
Policijski službenici Policijske postaje Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom. Sumnjiči se da je u dva navrata  tijekom rujna u Kaštel Sućurcu i Kaštel Starom  provalio u  dva ugostiteljska objekta i otuđio novac. Ukupno počinjena materijalna šteta se cijeni na oko 6700 kuna. U svezi navedenih kaznenih djela protiv njega je podnijeto posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.
Nadalje, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom. Sumnjiči se da je  listopadu na području Kaštel Kambelovca provalio  u prostor poduzeća odakle je otuđio raznu tehničku opremu. Počinjena materijalna šteta se cijeni na oko  30 tisuća kuna.  U svezi navedenog kaznenog djela protiv njega  je podnijeto posebno  izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.


Pisane vijesti