Dovršena kriminalistička istraživanja

 Policijski službenici Prve policijske postaje Split dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakinjom. Sumnjiči se da je 31. siječnja 2013.g., iz prodavaonice otuđila kozmetičke proizvode u vrijednosti od oko 17 000 kuna. Slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. Jučer su policijski službenici Policijske postaje Imotski dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom . Sumnjiči se da je 04. veljače 2013.g., oko 23.50 sati u mjestu Biorine, općina Cista Provo provalio u garažu i pokušao otuđiti gorivo iz rezervoara teretnog vozila u vlasništvu 52-godišnjaka koji ga je i zatekao na mjestu događaja te prijavio policijskim službenicima. Slijedi podnošenje kaznene prijave, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Policijski službenici Prve policijske postaje Split dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakinjom. Sumnjiči se da je 31. siječnja 2013.g., iz  prodavaonice otuđila kozmetičke proizvode  u vrijednosti od oko 17 000 kuna. Slijedi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Imotski dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom . Sumnjiči se da je 04. veljače 2013.g., oko 23.50  sati u mjestu Biorine, općina Cista Provo   provalio u garažu i  pokušao otuđiti gorivo iz rezervoara teretnog vozila u vlasništvu 52-godišnjaka koji ga je i zatekao na mjestu događaja te prijavio policijskim službenicima. Slijedi podnošenje kaznene prijave, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.



Stranica