Dovršena kriminalistička istraživanja

 Policijski službenici PP Solin i policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta započeli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio više provalnih krađa u urede više poduzeća. Tijekom dana dovest će se pritvorskom nadzorniku. Policijski službenici II Policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad malodobnikom. Sumnjiči se da je u protekla dva mjeseca počinio dva kaznena djela teške krađe, na naročito drzak način otrgnuo je na lančiće s vrata dvjema ženskim osobama. Slijedi podnošenje ogovarajuće kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.

 

Policijski službenici PP Solin ipolicijskislužbenici Odjela općegkriminaliteta započeli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio više provalnih krađa  u urede više poduzeća. Tijekom dana  dovest će se pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici II Policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad malodobnikom. Sumnjiči se da je u protekla dva mjeseca  počinio dva kaznena djela teške krađe, na naročito drzak način otrgnuo je na   lančiće s vrata  dvjema ženskim osobama. Slijedi podnošenje ogovarajuće kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.



Stranica