Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_SD/policajac01.bmp

Policijski službenici PP Omiš jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom. Sumnjiči se da je na području Omiša počinio više kaznenih dijela krađe i teške krađe. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu doveden je u Općinsko državno odvjetništvo u Splitu. Policijski službenici I PP jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom. Sumnjiči se da je u Splitu u sportskom centru otuđio mobitel. Počinjena je veća materijalna šteta. Slijedi podnošenje kaznene prijave redovnim putem nadležnom Državnom odvjetništvu.

 

Policijski službenici PP Omiš jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom. Sumnjiči se da je na području Omiša počinio više  kaznenih  dijela krađe i teške krađe.  Uz odgovarajuću kaznenu prijavu doveden je u Općinsko državno odvjetništvo u Splitu.

 

Policijski službenici I PP jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom. Sumnjiči se da je u Splitu u sportskom centru otuđio mobitel. Počinjena je veća materijalna šteta. Slijedi podnošenje kaznene prijave redovnim putem nadležnom Državnom odvjetništvu.



Stranica