Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_SD/policajac01.bmp

Policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom i 24-godišnjakom, državljanima Češke. Sumnjiči ih se da su 12. lipnja 2012.g.,oko 09,35 sati, u Baškoj Vodi, u mjenjačnici prijetili pištoljem uposlenoj, a nakon čega nisu ništa otuđili. Obavljena je pretraga vozila kojeg koriste i apartmana u kojem borave. Pronađen je plinski pištolj. Nadalje, utvrđena je sumnja da su 19/30. lipnja 2012.g.,u mjestu Igrane, boravili u apartmanu za koji nisu platili račun za boravak. Obojica su uz odgovarajuću kaznenu prijavu dovedeni u Županijsko državno odvjetništvu. Policijski službenici Policijske postaje Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom. Sumnja se da je 27/28. lipnja 2012.g.,u Kaštel Sućurcu provalio u klesarsku radionicu te otuđio dvije brusilice. Slijedi kaznena prijava, redovnim putem, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. Jučer su policijski službenici I Policijske postaje dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio dvije krađa kojom prilikom je iz dvije prodavaonice otuđio dva mobitela, slijedi odgovarajuća kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.

 

Policijski službeniciPolicijske postaje Makarska dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom i 24-godišnjakom, državljanima  Češke. Sumnjiči ih se da su 12. lipnja 2012.g.,oko 09,35 sati, u Baškoj Vodi, u mjenjačnici prijetili pištoljem uposlenoj, a nakon čega nisu ništa otuđili. Obavljena je pretraga vozila kojeg koriste  i apartmana u kojem borave. Pronađen je plinski  pištolj.  Nadalje, utvrđena je sumnja da su  19/30. lipnja 2012.g.,u mjestu Igrane, boravili u apartmanu za koji nisu platili  račun za  boravak.  Obojica su uz odgovarajuću kaznenu prijavu  dovedeni u Županijsko državno odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Kaštela dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom. Sumnja se da je 27/28. lipnja 2012.g.,u Kaštel Sućurcu provalio u klesarsku radionicu  te otuđio dvije brusilice. Slijedi kaznena prijava, redovnim putem, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Jučer su policijski službenici I Policijske postaje dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom. Zbog postojanja  osnova sumnje da je počinio dvije krađa kojom prilikom je iz dvije prodavaonice otuđio dva mobitela, slijedi odgovarajuća  kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.



Stranica