Dovršena kriminalistička istraživanja

 Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je tijekom ožujka i travnja ove godine počinio ukupno 4 provale i to 3 provale u prodavaonicu i jednu provalu u pokušaju. Ukupna materijalna šteta se cijeni oko 51000 Kn. Slijedi posebno izvješće. Također je jučer dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom i 39-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su u šest navrata otuđili gorivo iz kamiona i radnih strojeva poduzeća na Braču pričinivši materijalnu štetu od 13200 Kn. Slijedi posebno izvješće. Nadalje, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 8. svibnja u Solinu provalio u caffe bar i otuđio 200 kuna i LCD TV i 5./06. svibnja ove godine otuđio moped. Slijedi posebno izvješće ODO za mladež.

  

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je tijekom ožujka i travnja ove godine počinio ukupno 4 provale i to 3 provale u prodavaonicu i jednu provalu u pokušaju. Ukupna materijalna šteta se cijeni oko 51000 Kn. Slijedi posebno izvješće.

Također je jučer dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom i 39-godišnjakom. Osnovano se sumnja da su u šest navrata otuđili gorivo iz kamiona i radnih strojeva poduzeća na Braču pričinivši materijalnu štetu od 13200 Kn. Slijedi posebno izvješće.  

Nadalje, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 8. svibnja u Solinu provalio u caffe bar i otuđio 200 kuna i LCD TV i 5./06. svibnja ove godine otuđio moped. Slijedi posebno izvješće ODO za mladež.



Stranica