Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_SD/policijska vozila.jpg

 Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je na području Trogira počinio nekoliko provale u konobu, suvenirnicu, kiosk i štand, te jednu krađu iz restorana, pričinivši sveukupnu materijalnu štetu oštećenima oko 4000 Kn. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu doveden je ZODO-a. Također jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i malodobnikom. Osnovano se sumnja da su od 17.02. do 07.03.2012. g., zajedno sa prethodno kriminalistički istraživanim 19-godišnjakom na području Seget Vranjica i Segeta Donjeg počinili dvije provale u obiteljske kuće iz kojih su otuđili televizor i 30-tak m bakrenog oluka, te krađu 45 m bakrenog oluka sa obiteljske kuće, pričinivši sveukupnu štetu oštećenima oko 23.000 Kn. Slijedi podnošenje kaznene prijave i dovođenje ZODO-a.

  

Jučer jedovršeno kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je na području Trogira počinio nekoliko provale u konobu, suvenirnicu, kiosk i štand, te jednu krađu iz restorana, pričinivši sveukupnu materijalnu štetu oštećenima oko 4000 Kn. Uz odgovarajuću kaznenu prijavu doveden je ZODO-a.

 

Također jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i malodobnikom. Osnovano se sumnja da su od 17.02. do 07.03.2012. g., zajedno sa prethodno kriminalistički istraživanim 19-godišnjakom na području Seget Vranjica i Segeta Donjeg počinili dvije provale u obiteljske kuće iz kojih su otuđili televizor i 30-tak m bakrenog oluka, te krađu 45 m bakrenog oluka sa obiteljske kuće, pričinivši sveukupnu štetu oštećenima oko 23.000 Kn. Slijedi podnošenje kaznene prijave i dovođenje  ZODO-a.



Stranica