Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika PU_SD/policija05.bmp

Jučer su policijski službenici II PP dovršili kriminalističko istraživanje nad malodobnikom. Osnovano se sumnja da je tijekom noći 17/18.04.2012. godine, zajedno sa još trojicom malodobnika provalio u više prodavaonica na području Splita. Otuđili su manju količinu novca. Nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež slijedi podnošenje odgovarajućeg posebnog izviješća.  Policijski službenici PP Makarska jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je 28.04.2012. godine u Makarskoj, iz kombi vozila u vlasništvu 63-godišnjaka otuđio plinsku bocu koja je kod njega i pronađena. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava.  

 

Jučer su policijski  službenici II PP dovršili  kriminalističko  istraživanje nad malodobnikom. Osnovano se sumnja da je tijekom noći 17/18.04.2012. godine, zajedno sa još trojicom malodobnika provalio u više prodavaonica na području Splita. Otuđili su manju količinu novca. Nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež slijedi podnošenje  odgovarajućeg posebnog izviješća.  

 

Policijski službenici PP Makarska jučer su  dovršili kriminalističko  istraživanje nad 34-godišnjakom. Osnovano se sumnja da je  28.04.2012. godine u Makarskoj, iz kombi vozila u vlasništvu 63-godišnjaka  otuđio plinsku bocu koja je kod njega i pronađena. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava.



Stranica