Dovršena kriminalistička istraživanja

 Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom iz BIH-a. Osnovano se sumnja da je 4. listopada, u Jelsi, provalio u dvije vikend kuće. Iz jedne je otuđio dva telefonska aparata, jaknu, obuću i hranu. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu. Također jučer, a nakon što u krugu poduzeća za otkup sekundarnih sirovina zatečeni su 28-godišnjak i 24-godišnjak prilikom prodaje karoseriju osobnog vozila privedeni su postaju i provedeno je kriminalističko istraživanje. Osnovano se sumnja da su jučer sa zemljišta 35-godišnjaka otuđili vozilo, dok su prethodnog dana otuđili nekoliko željeznih bačava, nadgrađe auto-prikolice i metalnu konstrukciju sa tog istog zemljišta i prodali na otpadu sekundarnih sirovina. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava.

 Jučer jedovršeno kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom iz BIH-a. Osnovano se sumnja da je 4. listopada, u Jelsi, provalio u dvije vikend kuće. Iz jedne je otuđio dva telefonska aparata, jaknu, obuću i hranu. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.   

 Također jučer, a nakon što u krugu poduzeća za otkup sekundarnih sirovina zatečeni su 28-godišnjak i 24-godišnjak prilikom  prodaje karoseriju osobnog vozila privedeni su postaju i provedeno je kriminalističko istraživanje. Osnovano se sumnja da su jučer sa zemljišta 35-godišnjaka otuđili vozilo, dok su prethodnog dana otuđili nekoliko željeznih bačava, nadgrađe auto-prikolice i metalnu konstrukciju sa tog istog zemljišta i prodali na otpadu sekundarnih sirovina. Slijedi odgovarajuća kaznena prijava.



Stranica