Dan policije: na Rivi prezentirana policijska oprema i tehnika

Slika PU_SD/klapa.jpg

Dana 27. rujna 2011. godine povodom Dana policije, tijekom jutra u Splitu na Rivi policijski službenici su prezentirali policijsku opremu i tehniku. Na štandovima opreme i tehnike predstavljen je rad prometne, granične, specijalne, interventne policije, odjela za kriminalističku tehnike i očevide, kao i odsjeka za protueksplozijsku zaštitu. Prezentacija se odvijala uz prikladan zabavni program u kojem je nastupila i klapa splitske policije «Sv. Mihovil» . Od poslova i vještina koje policajci primjenjuju u svom svakodnevnom radu prezentirane su rad sa službenim psima napadačima i tragačima, izuzimanje otisaka prstiju sa mjesta događaja, pregled i izvlačenje sumnjivog predmeta iz vozila koristeći protubalističko odijelo. Djeca školskog uzrasta sudjelovala su u natjecanju vožnje bicikla na poligonu, a najbolji su nagrađeni biciklom, rolama i kacigom za biciklu

 

Dana 27. rujna 2011. godine povodom Dana policije, tijekom jutra u Splitu  na Rivi policijski službenici su prezentirali policijsku opremu i tehniku.  Na  štandovima opreme i tehnike predstavljen je rad prometne, granične, specijalne, interventne policije, odjela za kriminalističku tehnike i očevide, kao i odsjeka za protueksplozijsku zaštitu. Prezentacija se odvijala uz  prikladan zabavni program u kojem je nastupila i klapa splitske policije «Sv. Mihovil» .

 

Od poslova i vještina koje policajci primjenjuju u svom svakodnevnom radu prezentirane su rad sa službenim psima napadačima i tragačima, izuzimanje otisaka prstiju sa mjesta događaja, pregled i izvlačenje sumnjivog predmeta iz vozila koristeći protubalističko odijelo.

 

Djeca školskog uzrasta sudjelovala su u natjecanju vožnje bicikla na poligonu, a najbolji su nagrađeni biciklom, rolama i kacigom za biciklu .



Stranica