Biciklijada učenika Osnovne škole "Primorski Dolac"

Slika /PU_SD/Slike/Biciklijada Primorski Dolac (1).JPG

25 učenika natjecalo se u vještini upravljanja biciklom i poznavanju prometnih propisa


Prošlog tjedna, 27.listopada, u suradnji Odjela prevencije, Policijske postaje Kaštela, Osnovne škole i Općine Primorski Dolac, održana je biciklijada za učenike četvrtog do osmog razreda.
Ovom prilikom se 25 učenika Osnovne škole „Primorski dolac“ natjecalo  u  vještini upravljanja biciklom i poznavanju prometnih propisa.  Za osvojena prva tri mjesta, Općina je nagradila tri učenika. Prvo mjesto osvojio je učenik najmlađeg uzrasta, iz četvrtog razreda, drugo mjesto pripalo je „osmašu“, a treće učeniku sedmog razreda.
Na mjestu natjecanja postavljen je info pult, s kojeg su policijski službenici učenicima i ostalim posjetiteljima dijelili informativne materijale „Poštujte naše znakove“, „Cesta i ja“, „Sigurnost na internetu“  „Reci NE govoru mržnje“, te „Biciklisti – oprez u prometu“, kojeg je Općina Primorski Dolac tiskala za ovu prigodu.
Uz natjecatelje, događaju je nazočio i veliki broj građana s područja Primorskog Doca,  koji su podržali ovo natjecanje, uz želju da se održava i ubuduće, odnosno svake školske godine.


Pisane vijesti