Apel za sve sudionike u prometu zbog obilježavanja siječanja na žrtve Grada Vukovara

Slika /PU splitsko-dalmatinska 2022/Obilježavanja/vukovar.JPG

Apel na sve sudionike u prometu, a posebno vozače, da povećaju oprez, smanje brzinu, te da posebno sutra tijekom trajanja mimohoda ne prometuju Vukovarskom ulicom i okolnim cestama

Foto: ilsutracija

U Splitu, u utorak i srijedu 17. i 18. studenog 2022.godine obilježiti će se spomen na  stradale žrtve  Grada Vukovara  u Domovinskom ratu, paljenjem svijeća kod spomenika „I u mom gradu Vukovar svijetli“ i uzduž čitave Vukovarske ulice, a sutra s početkom u 18:11 sati održat će se mimohod kroz Vukovarsku ulicu, s početkom na križanju ulice Domovinskog rata i Vukovarske i završetkom u Vukovarskoj ulici na području GK Sućidar gdje će biti zapaljene svijeće.  
Danas i sutra, u poslijepodnevnim i večernjim satima, na području Vukovarske ulice u Splitu  očekujemo povećan intenzitet građana i pješaka, pa apeliramo na sve sudionike u prometu, a posebno vozače, da povećaju oprez, smanje brzinu, te da posebno  sutra tijekom trajanja mimohoda ne prometuju Vukovarskom ulicom i okolnim cestama, da poštuju privremeno postavljenu  prometnu signalizaciju, te prate upute i preporuke policijskih službenika na terenu.

Stranica