Zadobili ozlijede

Slika PU_SD/policija05.bmp

Jučer oko 13,30 sati, na parkiralištu u Trogiru verbalno, a potom i tjelesno sukobili su se 20-godišnjak i 33-godišnjak koji je zadobio teške tjelesne ozlijede. 20-godišnjaku slijedi podnošenje odgovarajuće kaznene prijave, redovnim putem, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. Jučer na području PP Trogir u mjestu Slatine oko 14,15 sati, u ugostiteljskom objektu 38-godišnjak koji se nalazio u alkoholiziranom stanju verbalno, a potom i tjelesno napao je 43-godišnjakinju koja je zadobila teške tjelesne ozlijede. Smješten je u posebne prostorije policije do otrježnjenja. Sijedi kriminalističko istraživanje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti događaja.

 

 Jučer oko 13,30 sati,  na parkiralištu u Trogiru verbalno, a potom i tjelesno sukobili su se 20-godišnjak i  33-godišnjak koji je zadobio  teške tjelesne ozlijede. 20-godišnjaku slijedi podnošenje odgovarajuće kaznene prijave, redovnim putem, nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.  

 Jučer na području PP Trogir u mjestu Slatine oko 14,15 sati, u ugostiteljskom  objektu 38-godišnjak koji se nalazio u alkoholiziranom stanju verbalno, a potom i tjelesno napao  je 43-godišnjakinju koja je  zadobila teške tjelesne ozlijede. Smješten je u posebne prostorije policije do otrježnjenja. Sijedi kriminalističko istraživanje u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti događaja.



Stranica